Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

B.E.A.C.H. Noordwijk

Neem plaats bij B.E.A.C.H. Noordwijk, een hippe strandtent in Noordwijk, en geniet van de zee en het strand terwijl u bediend wordt door een gezellige crew. De strandtent ligt aan de noordkant van de boulevard van Noordwijk. U kunt hier terecht voor ontbijt, lunch of een heerlijk diner. Ook voor een borrel of een lekkere warme koffie tijdens een strandwandeling bent u hier aan het juiste adres.
Adres: Zeereep 102, 2202 NW, Noordwijk

Restaurant

Bij B.E.A.C.H. Noordwijk kunt u heerlijk ontbijten, lunchen of dineren op het strand van Noordwijk. Bij B.E.A.C.H. Noordwijk is er voor ieder wat wils. Geniet van een heerlijke maaltijd terwijl u uitkijkt op de prachtige zee.

Terras

Bij B.E.A.C.H. Noordwijk kunt u genieten van het heerlijke weer, de gezellig sfeer en het lekkere eten op een prachtig terras met een exclusieve buitenbar. Op dit terras voelt het alsof u zich in het buitenland bevindt.

Event locatie

B.E.A.C.H. Noordwijk is een unieke trouwlocatie. Ook is deze beachclub een geweldige locatie voor het vieren van een verjaardag, babyshower, jubileum, een familiefeest of een totaal verzorgde BBQ. De professionals bij B.E.A.C.H. Noordwijk zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgt is.

vergaderlocatie - business events

U kunt niet alleen privé events houden bij B.E.A.C.H. Noordwijk, maar deze locatie is ook heel geschikt voor zakelijke events. Bij B.E.A.C.H. heeft u de mogelijkheid tot een speciale event ruimte, deze ruimte met een eigen terras is 150 m2. Hier kunt u een lunchbuffet, sitting dinner, walking dinner tot 50 personen laten verzorgen. Ook kan B.E.A.C.H. Noordwijk een BBQ voor u verzorgen.
Het is ook mogelijk om B.E.A.C.H. Noordwijk exclusief af te huren.

Strandbed

Mocht u een dagje naar het strand willen om lekker te genieten en te zonnen, dan kunt u bij B.E.A.C.H. een luxe ligbed reserveren. Dit kunt u reserveren op de site van B.E.A.C.H.

Contact B.E.A.C.H. Noordwijk

Telefoon: +(0)71 3624725
Email adres: info@beachnoordwijk.nl
Website: https://beachnoordwijk.nl

Adres B.E.A.C.H. Noordwijk

Zeereep 102
2202 NW Noordwijk

Openingstijden van B.E.A.C.H. Noordwijk

Maandag

11:00 - 22:00 uur

Dinsdag

11:00 - 22:00 uur

Woensdag

11:00 - 22:00 uur

Donderdag

11:00 - 22:00 uur

Vrijdag

11:00 - 22:00 uur

Zaterdag

11:00 - 22:00 uur

Zondag

11:00 - 22:00 uur