Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Alexander Hotel Noordwijk

Je bent welkom bij 4-sterren plus Alexander Hotel. Je wordt uitnodigt om achterover te leunen en te ontspannen, direct aan de prachtige kust van Noordwijk! Het Alexander Hotel doet er alles aan om jou een onvergetelijk verblijf in Noordwijk te bezorgen. Je kunt er heerlijk tot rust komen in de luxe en comfortabele hotelkamers en culinair genieten in één van de restaurants.
Adres: Oude Zeeweg 63, 2202 CJ, Noordwijk

4-sterren 'plus' hotel

Het Alexander Hotel heeft sinds 2017 de classificatie viersterren ‘Superior’ hotel. Dit betekent dat het Alexander Hotel op het gebied van service en faciliteiten meer biedt en hoger scoort dan een viersterren hotel. Het enthousiaste team zet zich al jaren in om het niveau van gastvrijheid op niveau te houden en te verbeteren. Boek een hotelkamer en laat uw verwachtingen overtreffen!

To do in Noordwijk

Noordwijk biedt voor ieder wat wils. Zonnen en zwemmen, strandjutten en uitwaaien of kilometers lang struinen door de duinen. Wil je de omgeving verkennen? Huur een elektrische scooter en ontdek Noordwijk, de duinen, de bollenvelden of maak een city trip naar Leiden.

Liever shoppen, lekker loungen op het terras van Alexander Beach Club of heerlijk ontspannen in de baden en sauna’s van Azzurro Wellness? Ook dan wordt u heel gelukkig van deze prachtige kustplaats.

Vergaderlocatie Noordwijk

Vergaderen aan zee en na afloop teambuilding op het strand? Noordwijk is staat in de top drie internationale congresplaatsen van Nederland. Zo’n inspiratievolle omgeving als Noordwijk vraagt natuurlijk om een unieke locatie. Het viersterren plus Alexander Hotel als vergaderlocatie zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt!

Contact Alexander Hotel

Telefoon: +31 (0)71 361 89 00
Email adres: info@alexanderhotel.nl
Website: https://www.alexanderhotel.nl

Adres Alexander Hotel

Oude Zeeweg 63
2202 CJ Noordwijk