Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Alexander Beach Club Noordwijk

Alexander Beach Club ligt op het beste plekje van het Noordwijkse strand. Het strandpaviljoen ligt direct aan de boulevard, het strand en vlakbij de gezellige winkelstraat van Noordwijk. Een exclusieve hotspot waar je 365 dagen per jaar het ultieme strandleven van Noordwijk beleeft.
Adres: Koningin Wilhelmina Boulevard afrit 10, 2202 GR, Noordwijk

Alexander Beach Club ademt zowel binnen als buiten een luxe, warme en relaxte beach vibe uit. Je voelt, ziet en proeft dat hier heel veel tijd, liefde en passie in is gestopt.

Menukaart

Werp een blik op onze menukaart van Alexander Beach Club en je bent verkocht. Als visliefhebber gaat je hartje sneller kloppen van de verser dan versere kreeft, oesters en ander heerlijke visgerechten. Vleesliefhebbers en vegetariërs worden ook zeker niet vergeten en verwend met heerlijke gerechten.

Vergaderen aan zee

Om de hoek Alexander Beach Club Noordwijk vind je het viersterren plus Alexander Hotel. Het hotel heeft 60 luxe hotelkamers en zes multifunctionele vergaderzalen. De zalen variëren van 50 tot 300 m² en zijn voorzien van airconditioning, natuurlijk daglicht en moderne audiovisuele middelen.

Strandbed Noordwijk

Wil je een dagje relaxen op het strand van Noordwijk? Dat kan op het terras van Alexander Beach Club, maar ook op één van de comfortabele strandbedden.

Wil je verzekerd zijn van een sun lounger? Reserveer jouw strandbed dan online. Je hebt de keuze uit een sun lounger of een sun lounger deluxe. Zin in wat extra luxe? Boek dan de 2-3 persoons cabanas.

Lekker dineren op het strand van Noordwijk? Heb je trek in wat lekkers gekregen, maar blijf je liever op je strandbedje liggen? Dat kan! Alexander Beach Club bied service tot aan je Sun Lounger. In de webshop vind je een groot aanbod aan drankjes en bites. Maak gemakkelijk een keuze, betaal en het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat jouw bestelling naar je bedje wordt gebracht.

Contact Alexander Beach Club

Telefoon: +31(0) 71 3620489
Email adres: info@alexanderbeach.nl
Website: https://www.alexanderbeach.nl

Adres Alexander Beach Club

Koningin Wilhelmina Boulevard afrit 10
2202 GR Noordwijk

Openingstijden Alexander Beach Club

Maandag

gesloten

Dinsdag

11:00 - 00:00 uur

Woensdag

11:00 - 00:00 uur

Donderdag

11:00 - 00:00 uur

Vrijdag

11:00 - 00:00 uur

Zaterdag

11:00 - 00:00 uur

Zondag

11:00 - 00:00 uur

Honden strand Noordwijk

Honden zijn tussen 1 september en 1 juni welkom op het terras van Alexander Beach Club mits ze zijn aangelijnd. In de periode van 1 juni tot 1 september zijn honden verboden op het Noordwijkse strand tussen afrit 2 tot en met afrit 20. Helaas zijn daardoor honden in deze periode ook verboden op het terras van het strandpaviljoen.