Bedrijfsuitjes

U wilt zonder zorgen een groeps- of bedrijfsuitje mét mooi-weer garantie?
Bij Have Fun Events bent u op het juiste adres.
Vraag vrijblijvend een scherpe offerte op!

De onderstaande events kunnen wij voor u verzorgen!

De leukste bedrijfsuitjes via Have Fun Events

Jarenlange ervaring om groepen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Bedrijfsuitjes p/j
500 +
Bedrijfsgroottes
2-250 pers
Bestaan sinds
1998

Elkaar in een ontspannen omgeving leren kennen. Teambuilding in het prachtige natuurgebied in de duinen bij Katwijk en Noordwijk. Bewonder de kleuren en geuren van de uitgestrekte bloemenvelden en bloementuinen van de Bollenstreek. Ontdek het zelf tijdens jullie groepsuitje in de Bollenstreek!

Onderweg zijn er voldoende leuke plekjes om gezellig bij te kletsen op een terras. Maak een wandeling op het strand, bezoek de kasteeltuin van Keukenhof, ontdek een museum of ga lekker lunchen. De kans is groot dat je onderweg herten tegenkomt! Het is fantastisch en er is altijd wat te doen in de Bollenstreek!

Boek een onvergetelijk bedrijfsuitje met uw bedrijf of team bij Have Fun Events. U beleeft met uw collega's een prachtige tour door de Bollenstreek. Dit kan al vanaf twee tot 150 deelnemers tegelijk.

Iedereen kan deelnemen! Deelnemers met of zonder rijbewijs, van jong tot ouder. Voor de deelnemers zonder een rijbewijs hebben we FunBikes. Stoere elektrische fietsen waarbij je maar een klein beetje je trappers hoeft te bewegen waarna je een 'boost' krijgt en je binnen een paar tellen 25 kilometer per uur vooruit gaat!

Deelnemers die geen rijbewijs hebben maar wel 16 jaar of ouder zijn kunnen op de FunStep meerijden. Een step waar je niet op hoeft te steppen. Je drukt op het knopje en de step rijdt 25 kilometer per uur. Net zo hard als de elektrische scooters waar wel een (brommer)rijbewijs voor nodig is. Zijn er deelnemers die niet zelf willen rijden? Boek dan de elektrische TukTuk.

Wij zijn trots op de Bollenstreek en laten u graag genieten van de prachtige omgeving. Boek een onvergetelijke tour op de elektrische FunScooter, FunStep, FunBike of in de 100% elektrische TukTuk. Ben je op zoek naar een actief bedrijfsuitje? Ga dan op pad op de tandems!

Vanaf 1998 verzorgen de enthousiaste medewerkers van Have Fun Events de onvergetelijke bedrijfsuitjes voor zowel het MKB, multinationals als overheid. Wij kunnen groepsgroottes tot 250 deelnemers tegelijk vermaken.

Reserveer uw event direct gemakkelijk en veilig online. Ga naar het betreffende Fun-vervoer en boek uw bedrijfsuitje of teambuilding-event.

Heeft u speciaal maatwerk nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag advies zodat u na afloop van uw bedrijfsuitje of teambuilding heel veel bedankjes en complimenten in ontvangst kan nemen.

Vraag & Antwoord

Kan een bedrijfsuitje coronaproef worden georganiseerd?

Ja zeker! De regels worden nog steeds aangepast en veranderd maar vaak is het te doen. Voor de meest actuele informatie betreffende bedrijfsuitjes en corona kunt u contact met ons opnemen.

Kunnen jullie ook speciale teambuilding activiteiten organiseren?

Wij hebben een aantal events die zeer geschikt zijn voor teambuilding. Voor een offerte op maat, neemt u contact met ons op.

Bedruifsuitje met eten?

Uiteraard. Of u nu een BBQ wilt of iets speciaals bij een partner restaurant. Wij geven u graag tips en advies.

Have Fun Events is dé juiste keuze!

Waarom kiezen voor Have Fun Events? Hier staan wij voor:

 • Géén zorgen

  Wij kunnen (wanneer u het wilt) alles van A tot Z regelen, zodat u een complete & ontspannen dag heeft.

 • Duidelijke prijzen

  Bij ons weet u wél van te voren wat precies de kosten zijn. Lekker duidelijk en makkelijk.

 • Mooi-weer garantie

  Je hebt een event gepland alleen op de dag wanneer het event gepland staat regent het dat het giet? Geen probleem. Wij hebben mooi weer garantie! Dan verzetten we het event toch gewoon voor u?

 • Opgeleid personeel

  Al ons personeel heeft de benodigde certificaten voor een veilig en geslaagd uitje of event!