Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Dagje weg tussen de tulpenvelden in de Bollenstreek

Wil je een dagje genieten van de geuren en kleuren van de Bollenstreek? De leukste manier is op de e-scooter, FunStep, FunBike, tandem, TukTuk of met een oldtimer Dafje! Je krijgt een route mee langs de mooiste tulpenvelden en tulpenattracties in de Bollenstreek. En je rijdt ook nog eens door de prachtige duinen van Noordwijk! Met wie kom jij genieten van een dagje weg in de Bollenstreek?

Een dagje eropuit in de Bollenstreek!

Prachtige velden met de felle kleuren van de tulpen. De heerlijke geuren en volle kleuren van de hyacinten. Vanaf half maart tot begin mei staat de Bollenstreek in bloei! Vanuit de hele wereld komen mensen speciaal naar de streek om de bloemenvelden te bewonderen en de tulpenattracties te bezoeken. Met als de meest bekende Keukenhof, de mooiste lentetuin van de wereld.

Leukste manier om de streek te ontdekken!

Genieten van een heerlijk dagje in de buitenlucht in de lentezon! In de lente, van half maart tot begin mei, staat de Bollenstreek in bloei! De leukste manier om langs de tulpenvelden te rijden is met de, FunStep, tandem, TukTuk, Daf 33 of met de FunScooter. Met deze voertuigen kun je op de mooiste plekjes komen! Boek de Fun-voertuigen voor een dag zodat je alle tijd hebt om alles goed te bekijken! Reserveer hier jouw Fun-vervoer door de Bollenstreek. Mixen kan natuurlijk ook!

Routebeschrijving
Je krijgt een knooppuntenroute mee waarop de verschillende tulpenattracties, restaurants, terrassen en andere hotspots zijn aangegeven! Je bepaalt zelf waar je stopt! Wil je naar Keukenhof? Reserveer dan vooraf je tickets! Voor de andere tulpenattracties hoef je niet vooraf te reserveren.

Wat is de beste tijd om de Bollenstreek te bezoeken?

Vanaf half maart komen de voorjaarsbloemen zoals de narcissen, krokussen, blauwe druifjes en vroege tulpen in bloei. Daarna komen de hyacinten in bloei. Behalve dat de velden met hyacinten er prachtig uit zien, geven zij ook een heerlijke geur af. Tot slot komen de tulpenvelden in bloei.

Wanneer de bloemen precies bloeien hangt van het weer af. Bij warm en zonnig weer gaat het hard! De velden met hyacinten zullen begin april in bloei komen en halverwege april ook de grote velden met tulpen. De hele periode zal er van alle bloemen wel wat staan.

In de ochtend en avond met de ochtend- en avondzon kun je de mooiste foto's maken. Op maandag, dinsdag en woensdag is het rustiger dan in de rest van de week met liefhebbers die van de tulpenvelden komen genieten.

Hoe ziet mijn dag in de Bollenstreek eruit?

Kies je voor een drie uur durend programma dan rijd je 2,5 uur langs de bollenvelden op de e-scooter of ander fun-voertuig. Je hebt dan een half uur de tijd om wat te drinken. Wil je ook nog een tulpenattractie bezoeken? Dan kun je een uurtje bijboeken. Het allerleukste is natuurlijk het dagprogramma. Je hebt dan alle tijd om herten te spotten in de duinen, over het strand van Noordwijk te wandelen, uitgebreid stil te staan bij de tulpenvelden, de tulpenattracties te bezoeken en om lekker te lunchen en om op een terras van de verjaarszon te genieten.

U kunt het programma ook omdraaien!

10.00 uur
Parkeer je auto gratis bij Have Fun Events. Wij ontvangen u en uw gezelschap met een lekker kopje koffie of thee. Na een korte uitleg en even wennen aan het voertuig ga je op pad.

10.20 uur
Rijd door de duinen naar het strand! Grote kans dat je een hert spot! Maak een kleine of grote wandeling over het strand. Lekker bijkletsen met een drankje bij een strandpaviljoen met uitzicht op de branding met op de achtergrond het geluid van de neerslaande golven.

12.00 uur
Samen lunchen op het strand of op een van de horecapleinen in de Bollenstreek.

13.00 uur
Geniet op je gemak van de prachtige bloemenvelden. Zoveel bloemen bij elkaar die dansen op het briesje. Tijd genoeg om in stilte te genieten of om met je telefoon of camera prachtige plaatjes te schieten. Iedere keer rijd je een stukje verder en kom je weer een nieuw prachtig veld tegen.
Wil je meer weten over de geschiedenis van de Bollenstreek? Bezoek dan het Zwarte Tulp Museum of Tulip Experience Amsterdam. Of breng een bezoek aan de andere fantastische tulpenattracties zoals de Tulperij of The Tulip Barn. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om Keukenhof, de mooiste en grootste lentetuin van de wereld, te bezoeken. Wil je naar Keukenhof? Reserveer dan wel vooraf je toegangskaarten!
Het Lisser Art Museum (LAM museum) van Dirk van den Broek ligt ook op de route en is de moeite waard om te bezoeken. Wel even van tevoren reserveren!

16.30 uur
Maak je route af en geniet onderweg van de prachtige Bollenstreek! Nog ergens stoppen? Geen probleem!

18.00 uur
Lever de FunBikes, FunSteps, tandems, TukTuks of FunScooters weer in bij Have Fun Events. Daarna weer lekker naar huis, naar je hotelkamer of nog lekker dineren bij een van de vele restaurants? Ons team adviseert u graag over de leukste plekjes om naar toe te gaan in de streek!

Extra dag huren?
Wil je de voertuigen nog een dagje extra gebruiken? Ook dat is geen probleem! Je kunt het voertuig meenemen naar je huis, camping of hotel. Wil je de volgende dag een hele andere omgeving ontdekken? De Pontjes- en Molenroute rondom de Kagerplassen is ook een echte aanrader!

Verhuur E-scooter Noordwijk / Bollenstreek

Je huurt de E-Bikes, Elektrische Steps en FunScooters al voor € 59,- per dag! Voor de rest bepaal je zelf je programma en reken je ter plaatse af wat je gebruikt! Wil je naar Keukenhof? Keukenhof werkt met tijdslots waardoor het verstandig is om vooraf je Keukenhoftickets te boeken.

BESPAARTIPS voor een goedkoop dagje uit! Wandelen op het strand en herten spotten is gratis. Entree bij tulpentuin De Tulperij is ook gratis. Heb je een Museumkaart? Dan kun je met je museumkaart zonder extra kosten bij Museum de Zwarte Tulip naar binnen. Onderweg je eigen broodje opeten bij een tulpenveld is ook fantastisch. En wandel kosteloos door de prachtige kasteeltuin van Keukenhof.

Met welk voertuig wil jij de Bollenstreek ontdekken?

Hieronder vind je de verschillende voertuigen die je kunt huren om Noordwijk en de tulpenvelden van de Bollenstreek te bewonderen. De FunScooter, FunStep en FunBike zijn het meest populair voor de verhuur. Deze voertuigen rijden allemaal 25 km/u zodat je de voertuigen ook kunt mixen voor je gezelschap.

E-chopper huren
De E-chopper, is een elektrische scooter met stoere brede banden. Je kunt er alleen of met twee personen op zitten. Op de scooter is het dragen van de pedelec helm sinds 1 januari verplicht. Je kan bij ons een helm lenen. Dat is bij de prijs inbegrepen. Maar uiteraard kun je ook je eigen helm meebrengen. Klik op deze link om de E-chopper in de Bollenstreek te huren.

Elektrische Step huren
De FunStep is een elektrische step waar je niet op hoeft te steppen. Je drukt met je handpalm op een knop op het stuur en de step begint te rijden. De Elektrische Step rijdt net als een E-chopper als E-scooter 25 km/u, maar op de step hoef je geen helm op. Is het vermoeiend om op een step te staan? Nee, helemaal niet! Het lijkt vermoeiend maar iedereen die terugkomt geeft aan dat het juist heerlijk is om op de step te staan! En je ziet ook nog eens meer! Klik op deze link om de Elektrische Step te huren.

E-Bike huren
Wil je een fiets huren in Noordwijk of in de Bollenstreek? Dan is de FunBike de leukste keus. Je hoeft je trappers maar een beetje te bewegen en de fiets gaat in een flits naar de 25 km/u. Superleuk als je met anderen bij het verkeerslicht staat en iedereen achter je laat. Het maakt niet uit hoe hard je trapt, bij een lichte trapbeweging doet de fiets de rest. En wil je wel lekker meetrappen, dan kan dat ook! Je hoeft geen helm te dragen op de FunBike. Klik op deze link om de FunBike te huren.

TukTuk huren
Maak de blits in de elektrische TukTuk! De TukTuk rijdt gewoon over de normale weg en kan 50 kilometer per uur. We hebben een TuKTuk waar inclusief chauffeur vijf personen in kunnen en een TukTuk waar zeven personen in kunnen. Klik op deze link om de TukTuk te huren.

Tandem Huren
Fiets huren? Wat is er nou leuker dan samen op een tandem door de duinen van Noordwijk en langs de tulpenvelden te fietsen. We hebben een tandem voor twee volwassenen te huur maar je kunt ook een ouder/kind tandem huren.
Klik op deze link om de tandem te huren.

DAF 33 huren
Zwaaiende en lachende mensen! Wen er maar aan! Als je een Daf 33 huurt, dan zie je alleen maar blije mensen onderweg. En ja, je wordt er zelf ook superblij van! Je kunt met vier personen plaatsnemen in de Daf.
Klik op deze link om de DAF 33 te huren.

Waar ligt de Bollenstreek?

De Bollenstreek ligt in Noord-Holland en Zuid-Holland tussen Haarlem en Leiden. In de Bollenstreek liggen de kustplaatsen Katwijk en Noordwijk. Daarnaast bestaat de Bollenstreek uit de dorpen De Zilk, Hillegom, Noordwijkerhout, Sassenheim, Voorhout, Warmond en Lisse. Warmond ligt aan recreatiewater De Kaag en Lisse staat vooral bekend om Keukenhof, de mooiste lentetuin van de wereld.

Scooterverhuur Have Fun Events in de Bollenstreek en Noordwijk

Wil je de boulevard en de duinen van Katwijk en Noordwijk ontdekken op de e-scooter? In het voorjaar langs de mooiste bollenvelden en bollenattracties rijden met een e-chopper?

Have Fun Events is al 25 jaar een begrip in de Bollenstreek voor een onvergetelijke belevenis. Have Fun Events verhuurt de scooters, FunSteps, fietsen, tandems, TukTuks en Dafjes vanaf 't Soldaatje in Voorhout. Doordat het precies tussen Voorhout, Noordwijk, Lisse, Noordwijkerhout en Sassenheim ligt is het de perfecte plek om je tour te starten.

Adres Have Fun Events
Jacoba van Beierenweg 97 in Voorhout

Contact Have Fun Events
info@havefunevents.nl