TukTuk Leiden Citytour

Google Rating 5/5 star star star star star

Ontdek Leiden tijdens de TukTuk Leiden City tour. Tijdens de TukTuk tour laat onze enthousiaste gids de mooiste plekjes van Leiden zien en verteld hij leuke anakdotes, over de geschiedenis van Leiden, en over de prachigte historische gebouwen van Leiden. Tijdens de rondleiding door Leiden kom je langs De Burcht, Molen de Valk, Hortus Botanicus, De Pieters Kerk, De Morspoort en nog heel veel andere mooie plekjes van Leiden. Onderweg gezellig wat eten en drinken in een gezellig Leids café!

check
€ 250,- :
TukTuk tour van 3 uur
check
€ 295,- :
TukTuk tour van 4 uur
check
Prijzen :
Inclusief 21% btw
check
6 + chauffeur :
Maximaal aantal passagiers
check
€ 50,- :
Extra uur

U kunt de 7-persoons TukTuk (exclusief chauffeur) ook gebruiken om een culinaire tocht te maken langs drie verschillende restaurants tijdens TukTuk Culinair. Met wie komt u genieten van de TukTuk Leiden City tour en wat wilt u onderweg beleven? Vertel onze chauffeur wat u wilt gaan doen en de lol kan beginnen!

Highlights
check
3 uur sightseeing
check
Huur TukTuk
check
Inclusief chauffeur
Inclusief
check
Huur TukTuk
check
Chauffeur
Optioneel
check
Meer deelnemers? Huur elektrische scooters!
check
Extra activiteit / wisselprogramma
check
TukTuk zelf rijden
check
TukTuk tulip experience tour

Alles wat u van te voren moet weten

Onze TukTuk chauffeur ontvangt u hartelijk bij Have Fun Events in Voorhout. Het is ook mogelijk om opgehaald te worden bij uw verblijfplaats in de Bollenstreek, Leiden of bij Keukenhof of een andere locatie.

De TukTuk is 100% elektrisch en er kunnen zes deelnemers met een normaal postuur meerijden buiten de chauffeur om. U kunt zelf bij de chauffeur aangeven welke route u wilt rijden of wij leiden u rond door Leiden.

Bent u met meer dan zes deelnemers? U kunt altijd elektrische FunScooters en Solexen bij huren. Uiteraard kunt u onderweg afwisselen.

De TukTuk wordt ook vaak gebruikt als pendelvervoer of voor bruidsparen. Daarnaast wordt de TukTuk vaak ingezet voor deelnemers aan een event zonder rijbewijs. U kunt ook kiezen voor TukTuk culinair. Onze chauffeur brengt u in drie verschillende plaatsen naar drie verschillende restaurants voor het voor-, hoofd- en nagerecht. Tot slot is de rondrit door Leiden populair waarbij u langs de mooiste plekjes van Leiden rijdt en onderweg kunt stoppen om een aantal mooie locaties te bezoeken.

In het voorjaar is de streek extra mooi wanneer de velden met hyacinten, narcissen en tulpen in bloei staan. Afhankelijk van het weer is dit vanaf eind maart t/m begin mei. Halverwege april zit u altijd goed. Ook als de bloemen niet in bloei staan is het leuk om door de streek te rijden en diverse locaties te bezoeken.

U kunt bij Have Fun Events gratis parkeren.

De TukTuk rijdt 50 kilometer per uur en rijdt op de weg. De elektrische TukTuk heeft een actieradius van circa 60 kilometer. Voor het rijden in de TukTuk is een B-rijbewijs nodig en minimaal vijf jaar rijervaring.

Vraag & Antwoord

Waar is Have Fun Events gevestigd?

Ons adres is: Jacoba van Beierenweg 97 A, 2215 KW, Voorhout

Kan ik parkeren op eigen terrein?

Ja, wij hebben een zeer ruime parkeerplaats voor de deur!

Mag ik ook zelf rijden?

Dit kan alleen in overleg met Have Fun Events. Wanneer u zelf in de TukTuk rijdt geldt er een eigen risico van € 750,- en krijgt u een kleine cursus voorafgaande de TukTuk tour.

Kunnen we zelf de route bepalen?

Wanneer u dit wilt dan kunt u zelf aangeven waar u heen wilt rijden en welke locaties u in de Bollenstreek of Leiden wilt bezoeken.

Hoeveel mensen passen er in de TukTuk?

Er kunnen zes volwassen mensen met een normaal postuur in. Wij adviseren maximaal vier volwassenen en twee kinderen.

Wat is de actieradius van de TukTuk?

De TukTuk heeft een actieradius van ongeveer 60 kilometer.

Hebben jullie leuke routes voor de TukTuk?

Onze chauffeurs kennen alle leuke plekjes van Leiden en de Duin- en Bollenstreek. U kunt bij de chauffeur aangeven wat u graag wilt zien of waar u heen wilt en de lol kan beginnen!

Kledingadvies

Wij raden de deelnemers aan om vrijetijdskleding te dragen die vies mag worden. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens uw event.

Advies & tips

  • Combineer de activiteit met een andere onderstaande activiteit of sluit af met een gezellig lekker etentje. Wij geven u graag advies!

Bekijk onze andere events!