Motortoertocht Bollenstreek 2021

Google Rating 5/5 star star star star star

De motortoertocht Bollenstreek is dit jaar, met een afstand van 75 kilometer, anders dan andere jaren! De motorrit start om 17.30 uur bij Have Fun Events in Voorhout. De route gaat richting Zandvoort en Bloemendaal. Onderweg zullen we bij restaurant Kraantje Lek in Overveen pauzeren om wat te eten en gezellig bij te kletsen.

MOTORTOERTOCHT 2021 gaat voor alsnog DOOR! Na vele verzoeken hebben we last minuten besloten om toch nog een motortoertocht Bollenstreek te organiseren. Dit jaar maken we er een leuke avond rit van met een afstand van 75 kilometer richting Zandvoort en Bloemendaal aan Zee.

Schrijf je in door een mail te sturen naar info@havefunevents.nl en het gerecht dat je wilt eten door te geven! Kijk voor het menu op www.kraantjelek.nl. Let op! Geef het ook door als je de TomTom route vooraf per mail wilt ontvangen. LET OP! Aanmelden is noodzakelijk! Je kunt je tot zaterdagavond aanmelden!

De weersvoorspellingen voor zondag 29 augustus 2021 zien er tot nu prima uit met een temperatuur van 19 graden en lichte bewolking. Mocht het weer toch nog veranderen in regen dan gaat de motortoertocht Bollenstreek niet door.

Motortoertocht Bollenstreek - zondag 29 augustus 2021
Kom samen met andere motorliefhebbers een avondje genieten op de motor! De motortoertocht start met ontvangst met koffie, thee en frisdrank bij Have Fun Events in Voorhout. Vervolgens rijden we een mooie route door de Bollenstreek richting Zandvoort en Bloemendaal.

Onderweg houden we pauze bij (pannenkoeken)restaurant Kraantje Lek in overveen waar we gezellig een hapje eten. Je kunt bij het restaurant zelf je eigen eten en drinken afrekenen. We willen je wel verzoeken om je maaltijd keuze bij aanmelding aan ons door te geven.

We hebben locaties uitgekozen waar er voldoende ruimte om je motor veilig te parkeren.

Routebeschrijving en aantal deelnemers
Alle deelnemers kunnen vooraf de route downloaden om in de motornavigatie te zetten. Mail ons als je de TomTom route wilt ontvangen. Er wordt volgens de verkeersregels gereden en veiligheid, het samen rijden en plezier staat voorop.

Datum en tijden - zondag 29 augustus 2021
(Let op! De tijden kunnen nog iets afwijken)
17.30 uur - Ontvangst met koffie koffie, thee en frisdrank
18.00 uur - Start motortoertocht Bollenstreek
19.00 uur - Diner Kraantje Lek in Overveen
21.00 uur - Indicatieve Eindtijd

Kosten per persoon
• Motortoertocht € 0,-
De motortoertocht is gratis. Je kunt zelf je eten en drinken onderweg afrekenen. De motortoertocht is inclusief:
- Ontvangst met koffie, thee en frisdrank
- Routeleider
- Organisatie

Eigen risico
Deelname aan de motortoertocht geschiedt geheel op eigen risico. Zorg dat je materiaal goed in orde is en dat je tank vol is! We houden onderweg geen tankstop.

Motorroute Bollenstreek
De route van de Motortourtocht Bollenstreek ontvang je indien gewenst na aanmelding van de motorrit.

Aanmelden Motortoertocht Bollenstreek
Je kunt je opgeven door een mail te sturen. Geef in je mail aan wat voor gerecht je wilt eten tijdens de pauze. Geef ook door of je de TomTom route van tevoren wilt ontvangen.

Het zou fantastisch zijn als je ook andere motorliefhebbers uit je netwerk of vriendenkring op de hoogte brengt van de Motortourtocht Bollenstreek. Wij kijken er naar uit om er samen met jou een leuke 6e editie van de Motortourtocht Bollenstreek van te maken!

Like en deel de Motortocht Bollenstreek op Facebook!

Motortoertocht Bollenstreek 2021
Google Rating 5/5 star star star star star
Bekijk onze andere events!