Fun E-Bikes

Google Rating 5/5 star star star star star

Ontdek de leuke dorpjes van de Bollenstreek, spot herten in de duinen en flaneer over de boulevard van Noordwijk of rij de pontjes route rondom de Kagerplassen. Dankzij de elektrische aandrijving van deze stoere elektrische fiets rijd je zo een eind weg en heb je onderweg veel bekijks!

check
€ 39,- :
3 uur op de E-bike
check
€ 50,- :
4 uur op de E-Bike
check
€ 59,- :
Hele dag op de E-Bike
check
€ 10,- :
Kinderzitje achterop
check
10 :
Maximaal aantal personen

In het voorjaar is het extra genieten in de Bollenstreek tijdens het Keukenhof seizoen in de Bollenstreek. Dan staan de prachtige bloemenvelden in bloei rondom Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, De Zilk en Voorhout.

Eind maart begint het met de Narcissen en krokussen, daarna komen de hyacinten en tot slot de betoverende tulpenvelden. In de zomer is het fantastisch om door de duinen van Noordwijk en Katwijk te cruisen en langs de gezellige terrassen in de dorpen van de Bollenstreek. Of wat denk je van een toer langs het prachtige groen, de molens rondom de Kagerplassen? Onderweg vaar je met drie verschillende pontjes mee zodat je ook kunt genieten van een vaartocht!

Highlights
check
Elektrische ondersteuning
check
WA verzekerd
check
Startlocatie: Have Fun Events in Voorhout Van 1 tot 10 personen bij Have Fun Events direct online te boeken
Inclusief
check
Gratis routebeschrijving
check
Uitleg over E-bike
check
Huur van de E-bike
Optioneel
check
Kinderzitje
check
E-bike Culinair

Alles wat u van tevoren moet weten

Wilt u een stoere elektrische fiets huren in de Bollenstreek, herten spotten in de duinen van Noordwijk en Katwijk? Genieten van de bootjes, koeien en molens rondom de Kagerplassen? Wij laten je de mooiste plekjes zien en vertellen je graag alles wat je moet weten voor het huren van deze stoere en krachtige elektrische fiets.

Ontvangst
Onze enthousiaste medewerkers ontvangen je hartelijk bij Have Fun Evens in Voorhout. Er is voldoende ruimte op de parkeerplaats om de auto of touringcar gratis te parkeren.

Instructie
Voor vertrek krijg je een korte instructie over de gehuurde voertuigen en over de routebeschrijving. Vervolgens kun je op de parkeerplaats even wennen aan de E-bike. Wanneer iedereen zich zeker voelt, is het tijd om met de routebeschrijving met een knooppuntenroute te gaan genieten op de elektrische FunBike.


Route
Welke route kies jij? Rij door de gezellige dorpen van de Bollenstreek, de duinen van Noordwijk en Katwijk of langs de molens en pontjes rondom de Kagerplassen. In het voorjaar is het extra mooi om een e-chopper te huren als, tijdens de Keukenhof periode, de velden met tulpen in bloei staan. In de zomermaanden staan de Dahlia's prachtig in bloei in de Bollenstreek. Er zijn dan verschillende tuinen met honderden verschillende dahlia's die je kunt bezoeken op de e-chopper. Wil je een scooter huren en onderweg genieten van een een voor-, hoofd en nagerecht in drie verschillende restaurants in drie verschillende dorpen? Kies dan voor de culinaire route. Voor groepen vanaf 10 deelnemers kunt u ook kiezen voor de FunScooter speurtocht. Tijdens de speurtocht speuren verschillende teams naar de highlights van de Bollenstreek en Noordwijk. Het team dat de meeste locatiesheeft gevonden is het winnende team. Een leuke teambuildingsactiviteit op de elektrische scooter.

Pauze
Als je een leuk uitje beleeft in de Bollenstreek, Noordwijk, Katwijk of rondom de Kagerplallen dan wil je onderweg uitaard gezellig bijkletsen op een terras. Bij iedere route kun je onderweg op vele plaatsen genieten van een heerlijk gebak, een lunch, borrelplank en/of drankjes op een sfeervol terras. Je komt onderweg verschillende horecagelegenheden tegen op een bij het strand van Noordwijk of Katwijk, bij een meertje of op een gezellig horecaplein in één van de gezellige dorpjes van de Bollenstreek. Deze locaties zijn aangegeven op de route.

Borg
Je hoeft bij Have Fun Events geen borg te betalen. Bij schade geldt een eigen risico van € 500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor € 5,- per voertuig wordt het eigen risico € 200,-. Je bent als hoofdhuurder / opdrachtgever verantwoordelijk voor alle deelnemers die een voertuig hebben gehuurd.

Boeken
Wilt u de FunBike huren? Reserveer jouw elektrische voertuig gemakkelijk via de website. In het handige boekingssysteem zie je de beschikbaarheid en kun je direct afrekenen.

Rijbewijs
Voor het huren van een elektrische FunBike is een (brommer)rijbewijs niet verplicht, wel dient de bestuurder 16 jaar of ouder te zijn.

Vraag & Antwoord

Waar is Have Fun Events gelegen?

Ons adres is: Jacoba van Beierenweg 97A, 2215 KW Voorhout

Kan ik gratis parkeren bij Have Fun Events?

Ja, wij hebben een zeer ruime gratis parkeerplaats voor de deur.

Mag ik zonder helm rijden als ik een E-scooter huur?

Ja, je bent niet verplicht een helm te dragen op de elektrische FunScooter.

Wat is de actieradius van de E-FunBike?

U kunt met één accu 40 kilometer rijden.

Kan ik bij slecht weer gratis annuleren?

U kunt tot 24 uur voorafgaand het evenement contact met ons opnemen om het uitje kosteloos te verplaatsen, op de dag zelf kunt u in overleg alleen de tijd veranderen. Wanneer u het uitje wilt annuleren gelden de annuleringsvoorwaarden.

Advies & tips

  • Wij raden je aan om vrijetijdskleding te dragen. Nette kleding kan uiteraard ook. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens de scootertour. Doordat je stil zit op de scooter is het net ietsje frisser dan je denkt.

Bekijk onze andere events!