Het Kaags Muziekfestival

Genieten van lekker eten en drinken, straattheater en heel veel muziek. Op zondag 3 juli 2022 vindt de 20e editie van het Kaags Muziekfestival plaats. Het gratis muziekfestival op Kaageiland en Buitenkaag start om 13.00 uur.

LET OP! Het Kaags Muziekfestival 2022 gaat dit jaar niet door omdat er te weinig vrijwilligers zijn. Er is wel muziek te horen bij diverse horeca op De Kaag en bij de Buitenkaag. 

Op 3 juli 2022 vindt voor de 20e keer het Kaags MuziekFestival plaats. Vanaf 13.00 uur kun je bij diverse horecagelegenheden op De Kaag en op de Buiten Kaag genieten van muziek.

Tijdens het gratis muziekfestival kom je straattheater tegen, kun je overal lekker eten en drinken en heerlijk shoppen op de Muziekfestival Markt.
Voor € 1,- vaar je over met de pont bij de Buitenkaag naar Kaageiland. Je kunt uiteraard ook met je eigen boot naar het eiland komen!

Het Kaags Muziekfestival 2022 is vanaf 13.00 uur geopend. De Muziekfestival Markt is van 12.00 tot 18.00 uur open. Op de markt vind je, verspreid over Kaageiland, leuke Ibiza items zoals tassen, sieraden, woon- en lifestyle accessoires en kleding.

Bereikbaarheid Kaageiland

Kaageiland is tijdens het Kaags Muziekfestival van 13.00 tot 18.00 uur afgesloten voor fietsers en auto's. Er geldt tevens een rijverbod tijdens deze periode op Kaageiland.

De Pont naar De Kaag

De pont brengt je voor € 1,00 naar de overkant. Het verzoek is om contant en gepast te betalen. Kijk voor meer informatie over de veerpont naar De Kaag op www.veerpontkaag.nl

Met de auto naar De Kaag

Kom je met auto naar Het Kaags MuziekFestival? Kaag Eiland is het beste te bereiken via afslag 2 op de A44. Dit is de afslag Kaag - Abbenes. Vanaf daar staan er aanwijzingsborden en verkeersregelaars die je naar de juiste plek wijzen.

Bezoekers met een geldige invaliden-parkeerpas kunnen parkeren op het eiland. Zorg wel dat je je kunt legitimeren.

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaarvervoer naar het Kaags Muziekfestival? Check jouw snelste route naar De Kaag via 9292.nl.

Informatie KaagsFestival

Kijk voor meer informatie over het Kaags MuziekFestival op https://www.kaagsmuziekfestival.nl/.

Vraag & Antwoord

Wanneer is het Kaags Muziekfestival

Het Kaags Muziekfestival vindt plaats op zondag 3 juli 2022. Let op! Dit jaar is het festival geannuleerd omdat er te weinig vrijwilligers zijn. Er zijn wel diverse bands bij de verschillende horecagelegenheden.

Hoe laat start het Kaags Muziekfestival 2022

Het muziekfestival start om 13.00 uur en duurt tot middernacht.

Is het Kaags MuziekFestival gratis?

Ja, je kunt gratis komen genieten van het Kaags Muziekfestival. Het kost wel een euro om met de pont mee te varen naar Kaageiland.