Dahlia festival 2022 in de Bollenstreek

Heerlijk wandelen door de prachtige tuinen met dahlia's. Het kan van half augustus tot en met half oktober 2022. In deze periode vind je op verschillende dorpen in Bollenstreek prachtige Dahlia showtuinen.

Informatie Dahlia Festival Bollenstreek 2022

Dahlia tuinen Kasteel Keukenhof in Lisse

Bezoek de Dahlia tuinen van kasteel Keukenhof. De kasteeltuinen van Keukenhof zijn van half augustus t/m half oktober 2022 rijk aangekleed met prachtige bloeiende Dahlia's. Dit jaar zijn de Dahlia tuinen van Kasteel Keukenhof extra groot. Met de extra zomerbloemen erbij en kasteel Keukenhof op de achtergrond levert dit prachtige plaatjes op. Parkeren en entree is gratis bij Kasteel Keukenhof.

Dahlia tuin De Tulperij in Voorhout

Ook De Tulperij is geopend tijdens het Dahlia Festival. Bij De Tulperij vind je de CNB Dahlia showtuin zorgt tijdens het Dahlia festival voor een kas vol fleurige Dahlia's. Daarnaast kun je op het gezellige terras genieten van een kopje koffie en thee. Wilt u meer weten over de Dahlia's, boek dan een Nederlandse- of Engelstalige rondleiding met de kweker. Voor de kinderen is er een leuke speurtocht en liefhebbers van tulpen kunnen tulpenbollen kopen voor in de tuin.

De Tulperij is momenteel gesloten! In het voorjaar van 2022 zullen ze hun deuren weer openen.

Elektrische FunScooter Dahlia tour

Huur een elektrische FunScooter en rij duurzaam en geruisloos langs de Dahlia tuinen en andere zomerbloemen van de Bollenstreek. Naast de prachtige bloemen rij je ook door de prachtige duinen en langs de kust van Noordwijk. Onderweg is de kans groot dat je herten tegen komt! Reserveer jou elektrische FunScooter bij Have Fun Events in het hart van de Bollenstreek. Naast elektrische E-Choppers kun je ook Solexen, Fun Scooter City's, KickBike FunSteps en/of een TukTuk huren. Welk vervoermiddel kies jij uit om de prachtige showtuinen te bewonderen?