Informatie

 vinden

Informatie

Solex huren

 

Solex rijden? Have fun Events is de Solexverhuurder van de prachtige fleurige en kleurijke Bollenstreek. U kunt een Solex huren, een routebeschrijving meenemen en zelf gaan genieten van de in bloei staande bloemenvelden of onze routeleider laat u de mooiste plekjes op de Solex van Lisse, Noordwijkerhout, Hillegom, De Zilk en Noordwijk zien. De Solexen die u kunt huren zijn tussen 1955 en 1964 vervaardigd. Pure Solex nostalgie in combinatie met de prachtige Bollenstreek.

U kunt op verschillende plaatsen in de Bollenstreek van start gaan met het Solexrijden. We werken samen met de leukste locaties in Lisserbroek, Sassenheim, Voorhout, Lisse, Hillegom Noordwijkerhout, De Zilk, Katwijk, Sassenheim en Bennebroek. Op deze locaties kunt u voor of na het Solexrijden genieten van een drankje, High Tea, Lunch of diner.

Bekijk ook onze Solexaanbiedingen. Deze aanbiedingen bestaan uit Solexrijden en bijvoorbeeld klootschieten, mountainbiken, beach volleybal, boogschieten, cocktails maken, Ik hou van Holland Quiz en nog veel meer leuke Solexarrangementen.

Om Solex te mogen rijden dient u een geldig rijbewijs te hebben en deze mee te nemen als u gaat Solexrijden. Voor de deelnemers die geen rijbewijs hebben hebben we een electrische fiets beschikbaar in plaats van een Solex. Het is niet mogelijk om achterop te zitten bij een Solex.

Wilt u informatie en/of advies over het huren van een Solex en het Solex rijden in De Bollenstreek. Wij staan u graag te woord via info@havefunevents.nl of 0252 421672.

Wij wensen u alvast heel veel plezier toe met het Solex rijden!

 

 

Programma op maat

   
 
HaveFunEvents - POPUP