Informatie

 vinden

Informatie

Bedrijfsuitje & groepsuitjes

 

Bent u op zoek naar een gepaste invulling voor uw groepsuitje, teambuilding of bedrijfsuitje? Have fun Events biedt een gevarieerd aanbod Groepsuitjes & bedrijfsuitjes, verhuur en entertainment. Het Have fun Events team helpt u graag bij het vinden van een onvergetelijke belevenis of uw benodigdheden. Wij ontzorgen u door te fungeren als uw aanspreekpunt voor alle activiteiten, benodigdheden voor uw feest of evenement.

Kortom, we kunnen u alle zorg voor de organisatie uit handen nemen. Denk hierbij aan opstellen, versturen en verwerken van de uitnodigingen, de communicatie met andere partijen, het coördineren van de uitvoering en het sturen van een bedankje aan de deelnemers. Have fun Events biedt een online boekingssysteem aan waarmee de deelnemers zich gemakkelijk kunnen aanmelden. U als organisator kunt inloggen en alles op de voet volgen en de nodige informatie uit het systeem filteren.

Wij komen graag met u in contact om uw wensen te bespreken, mee te denken, u te ontzorgen en een fantastisch evenement neer te zetten.

Met vriendelijke groet,

Mede namens het Have fun Events team,

 

Rik Kentie

info@havefunevents.nl

085 4874400

 

Programma op maat

   
 
HaveFunEvents - POPUP