Informatie

 vinden

Informatie

Straatfeesten

 

 

Bent u op zoek naar een leuk arrangement of activiteit voor uw straatfeest? Have fun Events biedt een breed aanbod aan activiteiten, verhuur, entertainment, catering, faciliteiten en helpt u bij het vinden van een gepaste locatie. Wij luisteren naar uw wensen en indien gewenst denken we met u mee, adviseren u aan de hand van onze ruime ervaring en stellen samen met u een gepast straatfeest voor u samen.

Indien gewenst nemen we u alle zorg voor de organisatie van uw straatfeest uit handen. Denk hierbij aan het schrijven van de uitnodigingen, de communicatie met andere partijen, de uitvoering en het sturen van een bedankje aan de deelnemers. Have fun Events biedt een online boekingssysteem aan waarmee de deelnemers zich gemakkelijk via de website van Have fun Events kunnen opgeven. U als organisator kunt inloggen en alles op de voet volgen en de nodige informatie uit het systeem filteren. En het mooie is dat al deze service u niet meer kost dan wanneer u alles zelf organiseert.

Neem contact op met Have fun Events voor leuke ideeën of een vrijblijvende offerte. Veel plezier met het uitzoeken! Staan uw wensen niet op de onze site? Kies dan voor een programma op maat, mail of bel ons via 0252 421672 en vertel ons uw wensen.

 

Programma op maat

   
 
HaveFunEvents - POPUP