Solextour Bollenstreek met gids

 € 49,50


Aanvragen

Solexrijden is al leuk op zich maar als de Bollenvelden in bloei staan kunt u genieten van de heerlijke geuren en kleuren van de Hyacinten en de kleurijke Narcissen en Tulpenvelden. Onze gids leidt u op de Solex langs de mooiste plekjes van de Bollenstreek. Halverwege de Solextour houden we een pauze op een gezellig terras.

Het Solexrijden kan vanaf 16 jaar en een (brommer)rijbewijs is verplicht. Have fun Events beschikt over 20 goedlopende Solexen. Bent u met een groter gezelschap? Boek dan een Solex Arrangement en laat de groep rouleren! Voor deelnemers die niet kunnen/willen solexrijden kan er een elektrische fiets worden ingezet!

De gids brengt u op de Solex langs de mooiste plekjes van de Bollenstreek zoals de mooi bollenvelden van Hillegom, De Zilk en Lisse, het gezellige pleintje in Noordwijkerhout en Indien gewenst rijden we met zijn allen op de Solex over de boulevard van Noordwijk! We maken er met zijn allen een geslaagde Solexrit van waar de deelnemers nog lang over na zullen praten! De Solextocht kan ook vanaf Keukenhof in Lisse van start gaan!

Bekijk ook onze losse Solexverhuur en onze andere Solex arrangementen in de Bollenstreek!


Aanvragen

Highlights


Inclusief
3 uur Solextour
Solextour leider
Brandstof
Koffie en gebak

optioneel
Andere activiteiten
Lunch, diner, feestavond

Aantal deelnemers
10 tot 20
Meer deelnemers? Kies een extra activiteit en laat de groep rouleren.

Vragen, advies en/of ander programma?
Bel 085 4874400 of stuur een mail.

Prijs is exclusief 21% BTW, bezorgkosten en per persoon.

Boek deze leuke Solextour door de Bollenstreek voor
€ 49,50 (ex. 21% btw)